• Home
  • bites
  • 3 vegan spreads: amandelspread, guacamole en vegan roomkaas

3 vegan spreads: amandelspread, guacamole en vegan roomkaas

  • 10 minuten
  • Serves 1
  • Easy

Ingredients

Directions

Bewust en genieten! 3 ideetjes voor een spread voor bijvoorbeeld op je rijstwafel. Amandelspread, guacamole en vegan roomkaas. Lekker als tussendoortje, lunch of ontbijt. Wissel af tussen zoet en hartig om het leuk te houden!

Steps

1
Done
3 minuten

Volkoren rijstwafel met aardbeien, amandel spread en kaneel

Mix voor de spread een handje amandelen met een eetlepel sojayogurt, kaneel en een snufje zeezout in de keukenmachine. Snij de aardbeien door midden. Bestrijk de rijstwafel met je mix en druk de aarbeien er in.

2
Done
3 minuten

Volkoren rijstwafel met vegan roomkaas en komkommer

Doe de vegan roomkaas in een kom en mix de verse bieslook, uienpoeder, knoflookpoeder, witte peper en de zeezout er door heen. Bestrijk de rijstwafel met je mix en leg er wat plakjes verse komkommer op. Maak het geheel af met de peterselie.

3
Done
3 minuten

Volkoren rijstwafel met huisgemaakte guacamole

Doe de avocado met citroensap, koriander, chilivlokken, zeezout in de mixer. Bestrijk de rijstwafel met je mix en leg er wat shiso (paarse sprouts) op.

Maatje van Broeckhuysen

Ik zal mezelf eens voorstellen, ik ben Maatje van Broeckhuysen. Ook wel bekend onder mijn blognaam Freshdelishlifestyle. Ik ben momenteel een 22-jarige student aan de HAN, 2e jaar Food & Business. Ik ben al een tijdje aan het bloggen, voornamelijk gericht op het maken van heerlijke recepten. Van jongs af aan sta ik al graag in de keuken te bakken of koken. Hoewel ik dol ben op koken, wil ik niet dat het een fulltime bezigheid is. Ik heb een tijdje een eigen chocolaterie gehad maar wilde daarna toch graag een passende opleiding volgen. Er zijn nog veel meer leuke dingen in de wereld! De combinatie van mijn passie voor koken, honger om de wereld te verkennen en een positieve levenshouding uitstralen heeft geleid tot het beginnen van bloggen om zo met de wereld in contact te komen. Ik ben zelf niet vegetariër of veganist op dit moment. Wel voor bijna 10 jaar geweest maar ik ben nu flexitariër. Ik vindt het belangrijk de aarde in zijn waarde te houden zodat iedereen er nog jarenlang gebruik van kan maken. Op dit moment wil ik graag een professioneel influencer en promoter worden van verantwoorde en gezonde producten die ons lichaam en de aarde op een positieve manier beïnvloeden. Door te schrijven over mijn persoonlijke ervaringen als student, blogger, foodie en fotograaf laat ik iedereen graag een kijkje nemen in mijn leven. Deze inspiratie die ik opdoe deel ik graag, mijn grote wens is dat ik dit ooit kan doen op internationale schaal als ik ‘volwassen’ ben! Als je benieuwd bent naar de rest van mijn heerlijke recepten check dan snel mijn facebook site en volg me op instagram voor een dagelijkse portie verse, verantwoorde inspiratie .

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Gegrilde-gele-courgette
previous
Grilled yellow Zucchini
next
Oriental risotto con calabaza y calabacín

Add Your Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.