• Home
  • diner
  • Gegrilde zoete aardappel met kwarkspread en lente ui

Gegrilde zoete aardappel met kwarkspread en lente ui

  • 25 minuten
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Een gerecht van gastblogger Wendy. “Yes, het BBQ seizoen is weer geopend! Tijd om lekkere gerechten klaar te maken die bij een barbecue horen. Deze zoete aardappel met kwarkspread is een heerlijk bijgerecht. Lekker met een een frisse salade.”

Dit gerecht is niet vegan. Als je het vegan wilt maken, gebruik dan sojakwark. Maak een mix van dille, bleekselderij, snuf zout en knolselderij in de blender en roer deze door de sojakwark.

Steps

1
Done
25 minuten

Was de zoete aardappel goed schoon onder de kraan en snijd vervolgens in 4 gelijke plakken. Meng de olijfolie samen met de kruiden en bestrijk de zoete aardappel plakken hiermee aan beide kanten. Grill deze nu op de barbecue ca. 15-20 minuten totdat de aardappel zacht wordt. Beleg ze nu met de kwarkspread en lente ui.
Smakelijk ❤

Wendy

Mijn naam is Wendy en ik woon in Zuid Limburg. Mijn hele leven draait al om eten, vooral lekker eten :) . Helaas merkte ik dit ook in mijn kleding en heb ik in 2015 besloten dat dit nu voor ééns en voor altijd anders moest. Ik ben toen een aantal kilo afgevallen en sindsdien veel bewuster geworden van gezond eten en leven (Tenminste 80% van de tijd). Ook ben ik steeds minder vlees gaan eten en vervang dit regelmatig voor vegetarisch of plantaardig eten. Het was dus ook een makkelijke optelsom om een foodblog bij te houden op Instagram. Mijn passie voor koken, recepten uitproberen en het maken van mooie foto's komen hier goed van pas. In één woord, een geweldige hobby! Meer informatie: http://www.wendelicious.nl https://www.instagram.com/w3ndelicious/

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Vegan frozen banana met havermout, kiwi en granaatappelpitten
next
Summer Oat Crumble

Add Your Comment