Gewokte groene asperges en zeekraal

  • 12 minuten
  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Een gerecht van gastblogger Wendy. “Een aantal jaar geleden maakte ik dit heerlijke gerecht vaak. Ontzettend gezond en laag in calorieën.”

Steps

1
Done
2 minuten

Hak de walnoten. Ontvel het teentje knoflook en snijd de asperges in stukjes van ongeveer 3-4 centimeter. Voor dit gerecht zijn alleen de toppen gebruikt, maar je kunt natuurlijk alles gebruiken.

2
Done
10 minuten

Verwarm de olie in een wokpan en roerbak de aspergetips en zeekraal 5 minuten op middelmatig vuur. Pers de knoflook en voeg deze toe met het zout en peper. Serveer het geheel met de gehakte walnoten.

Smakelijk!

Wendy

Mijn naam is Wendy en ik woon in Zuid Limburg. Mijn hele leven draait al om eten, vooral lekker eten :) . Helaas merkte ik dit ook in mijn kleding en heb ik in 2015 besloten dat dit nu voor ééns en voor altijd anders moest. Ik ben toen een aantal kilo afgevallen en sindsdien veel bewuster geworden van gezond eten en leven (Tenminste 80% van de tijd). Ook ben ik steeds minder vlees gaan eten en vervang dit regelmatig voor vegetarisch of plantaardig eten. Het was dus ook een makkelijke optelsom om een foodblog bij te houden op Instagram. Mijn passie voor koken, recepten uitproberen en het maken van mooie foto's komen hier goed van pas. In één woord, een geweldige hobby! Meer informatie: http://www.wendelicious.nl https://www.instagram.com/w3ndelicious/

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Vegan Acai Breakfast Bowl
next
Oosterse gewokte witte asperges met erwtjes, cashewnoten en zwarte rijst

Add Your Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.