Havermout banaan pannenkoek

  • 15 minuten
  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Een gerecht van onze gastblogger Wendy. “Yes, blijer kun je me niet maken! Ze zijn heel snel klaar en voedzaam.  Serveer er aardbeien bij om het af te maken!”

Dit gerecht is niet veganistisch, maar wel geschikt voor lacto-ovo-vegetariërs.

Steps

1
Done

Prak de bananen met een vork fijn. Breek de eieren erboven en meng goed door. Voeg nu ook de havermout en het kaneelpoeder toe en meng alles nog een keer goed door met een garde. Verwarm 10 gram kokosolie in een pan en maak 5 hoopjes van je beslag. Keer na paar minuten om totdat ze goudbruin zijn. Verwarm nu de andere helft van de olie en bak hierin de andere portie pannenkoekjes.

Wendy

Mijn naam is Wendy en ik woon in Zuid Limburg. Mijn hele leven draait al om eten, vooral lekker eten :) . Helaas merkte ik dit ook in mijn kleding en heb ik in 2015 besloten dat dit nu voor ééns en voor altijd anders moest. Ik ben toen een aantal kilo afgevallen en sindsdien veel bewuster geworden van gezond eten en leven (Tenminste 80% van de tijd). Ook ben ik steeds minder vlees gaan eten en vervang dit regelmatig voor vegetarisch of plantaardig eten. Het was dus ook een makkelijke optelsom om een foodblog bij te houden op Instagram. Mijn passie voor koken, recepten uitproberen en het maken van mooie foto's komen hier goed van pas. In één woord, een geweldige hobby! Meer informatie: http://www.wendelicious.nl https://www.instagram.com/w3ndelicious/

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Kerala rode jackfruit curry
next
Green Power Smoothie bowl

Add Your Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.