Kokos chia pudding met mango en frambozen

  • 35 minuten
  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Van chiazaad kun je heerlijke pudding maken, doordat de chiazaadjes het vocht van de amandel- en kokosmelk opnemen. Varieer met allerlei soorten vruchten en je hebt een heerlijk super gezond toetje of ontbijt.

Steps

1
Done
32 minuten

Schil en rasp de gemberwortel. Doe de gember met de amandelmelk, de kokosmelk, de chiazaadjes in een maatbeker en roer het geheel door elkaar. Laat het mengsel een uur staan zodat de chiazaadjes het vocht goed kunnen opnemen. Roer regelmatig.

2
Done
3 minuten

Snij de mango in stukjes. Verdeel de pudding over twee bakjes. Versier de pudding met de mango, de frambozen en de kokosvlokken. En als toef op de pudding leg de per kom 2 blaadjes munt erop.

Bon apetit!

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Regenboog kikkererwten quiche
next
Vegan bosbessen kwarktaart met aardbeien, aalbessen, blauwe bessen en frambozen

Add Your Comment