Lauw warme aspergesalade

  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

April / mei is aspergetijd! En de combi van al deze smaken zijn super! Als je het gerecht volledig vegan wilt maken, gebruik dan maple syrup in plaats van honing.

Steps

1
Done

Rooster de pijnboompitten.

2
Done

Schil de asperges en kook ze niet al te zacht. Kook de krieltjes gaar. Snij de vijgen doormidden en doe er een theelepel honing op.

3
Done

Neem verschillende sla en doe dat in het midden van het bord. Leg aan de rand wat krieltjes en de vijgen. Een handje pijnboompitten erop en eroverheen. Wat zeezout op de aardappeltjes en een paar korrels op de vijgen. Rangschik de asperges erop.

Manuela

Ik kook graag met verse producten. Elke dag eet ik wat anders en ik probeer graag nieuwe gerechten uit.

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Vegan bosbessen kwarktaart met aardbeien, aalbessen, blauwe bessen en frambozen
next
Homemade vegan falafelballetjes met rauwkostsalade

Add Your Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.