• Home
  • diner
  • Salade van buffel mozzarella, grote kappertjes, romatomaten en pecannoten

Salade van buffel mozzarella, grote kappertjes, romatomaten en pecannoten

  • 7 minuten
  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Een vegetarische salade voor de lunch of als bijgerecht bij het avondeten.

Steps

1
Done
7 minuten

Snijd de groene olijven, de tomaatjes doormidden. Snijd de ijsbergsla in repen. Leg eerst de ijsvergsla op het bord en verdeel de tomaten, de kappertjes, de olijven en de pecannoten en de rucola er over heen. Scheur de buffel mozzarella in stukjes en verdeel deze over het bord. Besprenkel alles met de balsamico creme en hussel alles door elkaar heen.

Eet smakelijk!

Marieke

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Kokos-Chia-Pudding mit Mango und Himbeeren
next
Adas polo: arroz con lentejas

Add Your Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.