Summer Oat Crumble

  • 30 minuten
  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Een heerlijk zomers ontbijtje van onze gastblogger Ellen. Vol vitamines, eiwitten en mineralen en ook nog eens erg goed voor je darmen.

Steps

1
Done
30 minuten

Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng in een kom de havermout met amandelmeel, kokosbloesemsuiker, vanille en kaneel. Wrijf hier de kokosolie doorheen tot je kruimels hebt. Voeg hier de hazelnoten en blanke amandelen aan toe. Leg vervolgens de stukjes aardbeien en perzik in de ovenschaal en voeg hier het kruimelmengsel aan toe. Zet de schaal in de oven voor ongeveer 25 minuten. Hou het in de gaten, zodat het niet verbrand. Laat het 5 minuten afkoelen.

Ellen

Ik zal me even kort voorstellen. Mijn naam is Ellen en ik schrijf naast deze gastblog ook voor mijn eigen blog: 'Morning Rituals by Ellen'. Ik hou van koffie, ontbijten (het is mijn favoriete maaltijd van de dag), reizen, natuur, lezen, het creëren van (gezonde) recepten, schrijven en natuurlijk hou ik van de ochtend! Daarom ben ik mijn blog over morning rituals begonnen. Daarnaast vind ik het ook leuk om een dagje eropuit te gaan en nieuwe eetplekjes en koffietentjes te ontdekken. Vooral het concept ‘all-day breakfast’ spreekt mij erg aan. Ik woon in Hoorn (NH), maar ik werk in Amsterdam in een gezondheidswinkel met een juicebar. Ik vind voeding en gezondheid heel interessant, maar ik ben ook niet perse een health freak.  Wel ben ik bewust bezig met eten en vind ik het ook leuk om te experimenteren met verschillende "trends" als glutenvrij, vegetarisch, veganistisch en sommige "superfoods". Daarnaast geniet ik ook graag van een stukje taart of pizza. Ik hoop met mijn recepten jullie te inspireren en te laten genieten van heerlijk eten!

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Gegrilde zoete aardappel met kwarkspread en lente ui
next
Tartaar van tropisch fruit

Add Your Comment