Sweet chili salad bowl

  • 13 minutes
  • Serves 1
  • Easy

Ingredients

Directions

Delicious sweet spicy vegan poke bowl. Good for lunch but also fine for dinner. Enjoy!

Steps

1
Done
1 minute

MANGO CHILE DRESSING

Mix the chili flakes, the ketchup and the mango chutney in a bowl.

2
Done
9 minutes

Cut the burger into pieces and fry them in a frying pan for 8 minutes until golden brown. Meanwhile cut the cucumber, radish, avocado and mix all vegetables in a large bowl.

3
Done
3 minutes

Garnish the salad with some of the dressing and add the burger pieces. You can choose whether to serve the burger pieces cool or warm.

Maatje van Broeckhuysen

Ik zal mezelf eens voorstellen, ik ben Maatje van Broeckhuysen. Ook wel bekend onder mijn blognaam Freshdelishlifestyle. Ik ben momenteel een 22-jarige student aan de HAN, 2e jaar Food & Business. Ik ben al een tijdje aan het bloggen, voornamelijk gericht op het maken van heerlijke recepten. Van jongs af aan sta ik al graag in de keuken te bakken of koken. Hoewel ik dol ben op koken, wil ik niet dat het een fulltime bezigheid is. Ik heb een tijdje een eigen chocolaterie gehad maar wilde daarna toch graag een passende opleiding volgen. Er zijn nog veel meer leuke dingen in de wereld! De combinatie van mijn passie voor koken, honger om de wereld te verkennen en een positieve levenshouding uitstralen heeft geleid tot het beginnen van bloggen om zo met de wereld in contact te komen. Ik ben zelf niet vegetariër of veganist op dit moment. Wel voor bijna 10 jaar geweest maar ik ben nu flexitariër. Ik vindt het belangrijk de aarde in zijn waarde te houden zodat iedereen er nog jarenlang gebruik van kan maken. Op dit moment wil ik graag een professioneel influencer en promoter worden van verantwoorde en gezonde producten die ons lichaam en de aarde op een positieve manier beïnvloeden. Door te schrijven over mijn persoonlijke ervaringen als student, blogger, foodie en fotograaf laat ik iedereen graag een kijkje nemen in mijn leven. Deze inspiratie die ik opdoe deel ik graag, mijn grote wens is dat ik dit ooit kan doen op internationale schaal als ik ‘volwassen’ ben! Als je benieuwd bent naar de rest van mijn heerlijke recepten check dan snel mijn facebook site en volg me op instagram voor een dagelijkse portie verse, verantwoorde inspiratie .

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Fritatta de espárragos verdes sin gluten y guisantes con una ensalada verde
next
Gâteau au fromage de bleuets végétalien avec fraises, groseilles, bleuets et framboises

Add Your Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sweet chili salad bowl

  • 13 minuten
  • Serves 1
  • Easy

Ingredients

Directions

Heerlijke zoet pittige vegan poke bowl. Lekker voor de lunch maar ook prima als avondeten. Enjoy!

Steps

1
Done
1 minuut

Mango chili dressing

Meng de chilivlokken, de ketchup en de mango chutney in een kom.

2
Done
9 minuten

Snijd de burgers in stukjes en bak in een koekenpan voor 8 minuten goudbruin. Snijd ondertussen de komkommer, radijs, avocado en mix alle groenten in een grote kom.

3
Done
3 minuten

Garneer de salade met een deel van de dressing en voeg de burgers toe. Je kunt er zelf voor kiezen om de burgers eerst laten afkoelen of er juist warm bij serveren. 

Maatje van Broeckhuysen

Ik zal mezelf eens voorstellen, ik ben Maatje van Broeckhuysen. Ook wel bekend onder mijn blognaam Freshdelishlifestyle. Ik ben momenteel een 22-jarige student aan de HAN, 2e jaar Food & Business. Ik ben al een tijdje aan het bloggen, voornamelijk gericht op het maken van heerlijke recepten. Van jongs af aan sta ik al graag in de keuken te bakken of koken. Hoewel ik dol ben op koken, wil ik niet dat het een fulltime bezigheid is. Ik heb een tijdje een eigen chocolaterie gehad maar wilde daarna toch graag een passende opleiding volgen. Er zijn nog veel meer leuke dingen in de wereld! De combinatie van mijn passie voor koken, honger om de wereld te verkennen en een positieve levenshouding uitstralen heeft geleid tot het beginnen van bloggen om zo met de wereld in contact te komen. Ik ben zelf niet vegetariër of veganist op dit moment. Wel voor bijna 10 jaar geweest maar ik ben nu flexitariër. Ik vindt het belangrijk de aarde in zijn waarde te houden zodat iedereen er nog jarenlang gebruik van kan maken. Op dit moment wil ik graag een professioneel influencer en promoter worden van verantwoorde en gezonde producten die ons lichaam en de aarde op een positieve manier beïnvloeden. Door te schrijven over mijn persoonlijke ervaringen als student, blogger, foodie en fotograaf laat ik iedereen graag een kijkje nemen in mijn leven. Deze inspiratie die ik opdoe deel ik graag, mijn grote wens is dat ik dit ooit kan doen op internationale schaal als ik ‘volwassen’ ben! Als je benieuwd bent naar de rest van mijn heerlijke recepten check dan snel mijn facebook site en volg me op instagram voor een dagelijkse portie verse, verantwoorde inspiratie .

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Summer watermelon mocktail
next
Adas polo: Reis mit Linsen

Add Your Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.