• Home
  • bites
  • Vegan frozen banana met havermout, kiwi en granaatappelpitten

Vegan frozen banana met havermout, kiwi en granaatappelpitten

  • 7 minuten
  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Dit gerecht is heel simpel te maken en is heerlijk in de lente en de zomer. Fris en vol vitamines en lekker als ontbijt, toetje of gewoon tussendoor omdat het kan!

Steps

1
Done

Snijd twee bananen in plakjes en doe ze in plastic zakjes. Leg ze in de vriezer en haal ze de volgende dag eruit.

2
Done
2 minuten

Doe de bevroren bananen, de pecannoten en de soja yoghurt en de blender en blend tot een mooie dikke substantie.

3
Done
5 minuten

Haal het vel van de kiwi's en snijd ze in plakjes. Haal de pitjes uit de granaatappel. Doe de havermout in 2 kommetjes en verdeel het bananenijs er over heen. Leg de kiwi plakjes er op en besprenkel het geheel met de granaatappelpitten.

Eet smakelijk!

Marieke

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Homemade vegan falafelballetjes met rauwkostsalade
next
Gegrilde zoete aardappel met kwarkspread en lente ui

Add Your Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.