0 0

Banaan en spinazie smoothie met granola dip

  • 20 minutes
  • Serves 2
  • Medium

Ingredients

Directions

Heerlijke zoete en gezonde smoothie met een crunchy bite.

Steps

1
Done

Week de boekweirkorrels

Week de boekweitkorrels een nacht van te voren in voldoende water.

2
Done
20 minuten

Granola

Verwarm de oven op 180 graden. Doe alle ingredienten in een kom en kneed tot een kleverige massa is. Verspreid de kleverige massa op een bakpapier en doe deze in de over. Bak de granola in 15 minuten. Vergeet niet de granola elke 5 minuten even om te scheppen, om te verkomen dat deze aanbrandt.

3
Done
5 minuten

Smoothie maken

Haal de schil van de citroen. Doe alle ingredienten in de blender tot het een mooie gladde substantie heeft. Verdeel het over twee grote glazen.
Verdeel de granola over de twee glazen.

Ontbijt ze!

Marieke

havermoutpap-appels-peer-moerbeien
previous
Havermoutpap met appel, peer en moerbeien
next
Blauwe bessen, banaan en zoete aardappel ontbijtje

Add Your Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.