0 0
Chiapudding met banaan

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

3 EL chiazaad
130 ml amandelmelk
2 bananen
2 EL kokosmelk
1 TL agave siroop
snuf kurkumapoeder
3 EL soya yoghurt
2 TL kokosrasp

Chiapudding met banaan

  • 15 minuten
  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Een van mijn favoriete ontbijtjes chiapudding. Super gezond, vol met vezels en compleet vegan. Het is bijna vla, dus ook als je nog nooit vegan hebt gegeten zul je verrast worden met de zachtheid van deze pudding!

Steps

1
Done
2 minuten

chiapudding maken

Maak de pudding de avond van te voren. Doe de amandelmelk in een groot glas en roer de chiazaadjes er doorheen. Dek het glas af met plastic folie. Zet in de koelkast,en laat het geheel een nacht staan zodat de amandelmelk goed in de zaadjes wordt opgenomen.

2
Done

Haal het glas uit de koelkast. Pak de bananen en snijd 1 banaan door de helft.
Doe 1 banaan en de kokosmelk in de blender en mix voor 1 minuut. Doe de helft van de banaan kokosmelk mix bij de chaipudding en roer het er door heen. Doe vervolgens de agavesiroop er bij en roer deze er ook doorheen. Zet apart.

3
Done

Doe de andere helft van de banaan kokosmelk mix in de blender en doe er de kurkumapoeder, 1 EL soya yoghurt en de halve banaan erbij en mix het geheel door elkaar. Doe in een kom en zet apart.

4
Done

Snijd de overgebleven halve banaan in plakjes. Pak twee mooie glazen. Doe eerst een laag van de chiapdudding in de glazen en vervolgens de bananenmix en herhaal dit. Top het geheel af met de plakjes bananen, 1 EL soya yoghurt en 1 TL kokosrasp.

Marieke

omelet-vegan-ham-wortels
previous
Vegetarisch omelet met veganistisch spek en wortels
gobi-dahl-massala
next
Gobi dahl massala

Add Your Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.