• Home
  • diner
  • Courgettes snijbiet bowl met appeldressing
0 0

Courgettes snijbiet bowl met appeldressing

  • 15 minuten
  • Serves 1
  • Easy

Ingredients

Directions

Een recept van onze gastblogger: Maatje van Broekhuysen. Deze salade heeft een beetje van alles. Wat zoete elementen van de koriander en pompoen, een beetje zilt van de zeekraal en een pittig element van de chili. Dit kleurrijke hoofdgerecht neemt je mee naar een reis door Azië. Hij is vullend maar niet machtig. Ook zitten hij vol gezonde ingrediënten die een goede vervanging zijn voor vlees. Zeekraal bevat bijvoorbeeld veel kalium, magnesium en vitamine B.

Steps

1
Done
15 minuten

Begin met het warm maken van een wok pan. Snijd de pompoen in stukken en bak deze voor 10 minuten met een theelepel kokosolie tot ze krokant zijn van buiten. Snijd de courgette met een spiralizer en marineer deze met de appelcider azijn en sesam olie. Snijd ook overige groente fijn, snijd de tomaat in blokjes en de bladgroente en zeekraal in dunne reepjes. Verdeel alle ingrediënten over een mooie kom en garneer het geheel met een handje verse koriander en een snuf gerookt zeezout.

Maatje van Broeckhuysen

Ik zal mezelf eens voorstellen, ik ben Maatje van Broeckhuysen. Ook wel bekend onder mijn blognaam Freshdelishlifestyle. Ik ben momenteel een 22-jarige student aan de HAN, 2e jaar Food & Business. Ik ben al een tijdje aan het bloggen, voornamelijk gericht op het maken van heerlijke recepten. Van jongs af aan sta ik al graag in de keuken te bakken of koken. Hoewel ik dol ben op koken, wil ik niet dat het een fulltime bezigheid is. Ik heb een tijdje een eigen chocolaterie gehad maar wilde daarna toch graag een passende opleiding volgen. Er zijn nog veel meer leuke dingen in de wereld! De combinatie van mijn passie voor koken, honger om de wereld te verkennen en een positieve levenshouding uitstralen heeft geleid tot het beginnen van bloggen om zo met de wereld in contact te komen. Ik ben zelf niet vegetariër of veganist op dit moment. Wel voor bijna 10 jaar geweest maar ik ben nu flexitariër. Ik vindt het belangrijk de aarde in zijn waarde te houden zodat iedereen er nog jarenlang gebruik van kan maken. Op dit moment wil ik graag een professioneel influencer en promoter worden van verantwoorde en gezonde producten die ons lichaam en de aarde op een positieve manier beïnvloeden. Door te schrijven over mijn persoonlijke ervaringen als student, blogger, foodie en fotograaf laat ik iedereen graag een kijkje nemen in mijn leven. Deze inspiratie die ik opdoe deel ik graag, mijn grote wens is dat ik dit ooit kan doen op internationale schaal als ik ‘volwassen’ ben! Als je benieuwd bent naar de rest van mijn heerlijke recepten check dan snel mijn facebook site en volg me op instagram voor een dagelijkse portie verse, verantwoorde inspiratie .

previous
Mexicaanse kikkererwten salade
next
Ramen met sperziebonen en tempeh

Add Your Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.