0 0

Eiwitrijke chocoladehaverkoekjes

  • Serves 8
  • Easy

Ingredients

Directions

Een gerecht van onze gastblogger: Lauressa. “Als vegetariër (en veganist al helemaal) is het best moeilijk om aan genoeg eiwitten te komen. Vandaar dat ik een eiwitrijk recept heb bedacht voor als tussendoortje, namelijk havermoutkoekjes met chocolade.”

Steps

1
Done

Verwarm de oven voor op 180 graden. Prak de banaan in een kom. Dit kan met een keukenmachine, maar ook met een vork. Weeg de chocolade, de havervlokken en het eiwitpoeder af. Snijd de chocolade in kleine stukjes.
Doe alles bij de geprakte banaan. Meng het geheel met een spatel of met je handen.Is het te droog? Voeg dan wat water toe. Is het te nat? Voeg dan nog wat havervlokken toe.

2
Done

Verdeel het deeg daarna in schijven en leg dit op de bakplaat.
Laat 20 minuten in de oven staan.

Lauressa

Hoi! Mijn naam is Lauressa en ik heb sinds een halfjaar een blog over vegetarisch eten, vegakeuken.com. Hierop post ik niet alleen vegetarische recepten, maar ook voedingstips, bewegingstips en hier en daar een persoonlijk bericht. Ook doe ik de voeding en diëtetiek, wat daar natuurlijk perfect bij past. Je kan wel zeggen dat voeding echt mijn passie is. Daarnaast ben ik 19 jaar oud en woon ik met veel plezier in Gouda.

previous
Vegan bietentaart met rode ui
next
Simpele quinoa salade

Add Your Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.