• Home
  • diner
  • Geroosterde bloemkool met kappertjes
0 0

Geroosterde bloemkool met kappertjes

  • Medium

Ingredients

Directions

Een heerlijk groentegerecht van gastblogger Wendy. De milde smaak van de bloemkool wordt extra lekker met het extra zuurtje van de kappertjes. Deze combinatie komt vaak voor in de keuken van het Midden-Oosten. Wij zijn fan 🙂

Steps

1
Done
40 minuten

Verwarm de oven voor op 220 graden. Was en snijd de bloemkool in repen of roosjes. Leg in een ovenschaal. Meng de olijfolie met de citroensap,knoflook en kruiden. Giet het mengsel over de bloemkool en hussel het goed door elkaar met de kappertjes. Zet nu 30 minuten in de oven en schep af en toe om.

Wendy

Mijn naam is Wendy en ik woon in Zuid Limburg. Mijn hele leven draait al om eten, vooral lekker eten :) . Helaas merkte ik dit ook in mijn kleding en heb ik in 2015 besloten dat dit nu voor ééns en voor altijd anders moest. Ik ben toen een aantal kilo afgevallen en sindsdien veel bewuster geworden van gezond eten en leven (Tenminste 80% van de tijd). Ook ben ik steeds minder vlees gaan eten en vervang dit regelmatig voor vegetarisch of plantaardig eten. Het was dus ook een makkelijke optelsom om een foodblog bij te houden op Instagram. Mijn passie voor koken, recepten uitproberen en het maken van mooie foto's komen hier goed van pas. In één woord, een geweldige hobby! Meer informatie: http://www.wendelicious.nl https://www.instagram.com/w3ndelicious/

previous
Jackfruit goulash met gebakken aardappels
next
Vegan protein buddha bowl

Add Your Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.