• Home
  • diner
  • Gevulde verse kastanjechampignons en truffel ravioli in tomatensaus
0 0

Gevulde verse kastanjechampignons en truffel ravioli in tomatensaus

  • 15 minuten
  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Verse pasta is fantastisch! De pasta die ik hier gebruikt heb is niet geschikt voor veganisten, maar wel voor lacto‐ovo vegetariërs. Maar er zijn genoeg vegan opties te krijgen als geen ei of melkproducten eet.

Steps

1
Done
10 minuten

Breng water aan de kook. Voeg een beetje zout toe. Als het water kookt voeg dan de ravioli toe. De raviolo is klaar als deze al dente is. Giet de ravioli af.

2
Done
15 minuten

Snijd de paprika, ui, de olijven en de roma tomaten. Bak de ui en de paprika en voeg de tomaten toe. Snijd de basilicum en voeg deze toe. Doe de peper en zout erbij. Voeg de kappertjes en de kaneel toe. Laat even 1 minuut door bakken.

3
Done

Leg de ravioli op 2 borden en verdeel de tomatensaus er over heen. Eet smakelijk!

Marieke

previous
Thaise salade met spinazie, komkommer en aardbeien en vegetarische kipstukjes
next
Romanesco soep met smoked paprika

Add Your Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.