• Home
  • lunch
  • Glutenvrije sandwich met oosterse champignons, paprika en tomaat
0 0

Glutenvrije sandwich met oosterse champignons, paprika en tomaat

Cuisine:
    • 8
    • Serves 1
    • Easy

    Ingredients

    Directions

    23 oktober 2016 – Lekkere smaakvolle oosterse sandwich, glutenvrij en vol vitaminen. Je kunt deze naar je smaak pittiger maken door er meer of minder sambal bij te doen.

    Steps

    1
    Done
    6

    Koken

    Zet een wokpan op het vuur en doe de olijfolie er in. Snijd ondertussen de paprika, tomaat en champignons en doe deze in de wokpan. Voeg de kurkuma, komijn, koriander, tamari, ketjap en sambal toe en laat deze 4 minuten meebakken. Roer om de minuut even door de wokpan.

    2
    Done
    2

    Opmaken

    Neem de glutenvrije boterhammen en doe de inhoud van de wokpan op 1 boterham. Verdeel de rucola er over. Leg de andere boterham er bovenop en snijd de sandwich schuin door.

    Maarten

    amandelpasta
    previous
    Salty amandelpasta
    next
    Banoffee taart met dadels en amandelpasta

    Add Your Comment

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.