0 0

Granola

  • 30 min
  • Easy

Ingredients

Directions

Een lekkere luie zaterdag. Tijd om een heerlijke granola te maken. glutenvrij en ook nog eens zonder geraffineerde suikers.

Heel eenvoudig te maken.

Enjoy!

 

Steps

1
Done

Verwarm de oven voor op 175 graden celsius

2
Done

Doe alle droge bestanddelen in een kom (havervlokken, amandelen, zaden en hazelnoten.)

3
Done

Verwarm in een pannetje de kokosolie, ahornsiroop en het water.

4
Done

Meng de vloeistof met de droge bestanddelen.

5
Done
20 min

Verdeel de granola over de bakplaat en bak het gedurende 15 tot 20 min in de oven op 150 graden.

6
Done

Houd tussendoor je granola goed in de gaten en roer geheel een aantal keren om.

7
Done
10 min

Laat het na de 10 min goed afkoelen en voeg de incabessen / moerbeien/ dadels / vijgen en je eventuele optionele ingrediënten toe voordat je het in een pot doet.

Marieke

previous
Banoffee taart met dadels en amandelpasta
next
Tex-mex salade met zoete aardappel

Add Your Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.