• Home
  • diner
  • Kikkererwten pannenkoeken met spinazie tempeh
0 0

Kikkererwten pannenkoeken met spinazie tempeh

  • 25 minuten
  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Heerlijk vegan en glutenvrij recept!

Steps

1
Done

Pannekoeken maken

Mix het kikkererwtenmeel met water totdat het een mooi beslag is. Als het te dik voeg dan een beetje water toe.
Bak de pannekoeken in een plaate pan. Je haalt er ongeveer 5 tot 6 pannekoeken uit.

2
Done

Tempeh vulling maken

Pak een wokpan en doe er de rest van de olijfolie in
Snij de tempeh in blokjes en doe deze in de pan.
Snij te prei en voeg deze toe.
Voeg de baby spinazie toe en doe de tamari erbij.
Laat alles 5 minuten bakken.
Haal de tempeh uit de pan en doe deze in een schaal.
Snij de koriander en mix deze er door heen.

Serveer de pannenkoeken met de avocado en de ayvar. Als je van pittig eten houdt gebruik dan Sriracha Chilli Sauce extra hot!

Smakelijk!

3
Done

Marieke

boerenkool-banaan-smoothie
previous
Boerenkool banaan smoothie
bietjes-rucola-salade
next
Bietjes en rucola salade

Add Your Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.