• Home
  • diner
  • Kikkererwten pannenkoeken met tempeh spinazie vulling
0 0

Kikkererwten pannenkoeken met tempeh spinazie vulling

  • 10 minuten
  • Serves 2
  • Medium

Ingredients

Directions

Heerlijke lunch of avondeten. Glutenvrij en vol met vitamines!

Steps

1
Done
3 minuten

Mix het kikkererwtenmeel en het water tot een gladde substantie. Pak een koekenpan, zet deze op hoog vuur en doe wat kokosolie er in. Je kunt er 4 pannenkoeken mee maken.

2
Done
5 minuten

Doe de tempeh in de mixer tot deze klein is. Snijd de tomaten, de rode kool. Bak de tempeh met de tamari en de kerriepoeder tot ze aankleuren in een wok. Doe de tomaten en de spinazie er bij en bak het 2 minuten mee. Haal van het vuur af en zet apart.

3
Done
2 minuten

Pak een pannenkoek. Doe een kwart van de tempeh vulling erop en een kwart van de rode kool.

Eet smakelijk!

Marieke

previous
Mediterrane couscous salade
next
Vegan bananen ijs met rauwe chocolade

Add Your Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.