0 0

Libanees platbrood met geitenkaas

  • 15
  • Medium

Ingredients

Directions

Mediteriaanse lunch of ontbijt. Gebruik vooral verse produkten!

Steps

1
Done

Snij het brood

Snij het brood in een vierkant van ongeveer 15 - 20 cm

2
Done

Verdeel de geitenkaas

Verdeel de geitenkaas over het brood

3
Done

Snij de andere ingredienten

Snij de tomaat, olijven, basilicum in dunne plakjes en verdeel over het brood.

4
Done

De kappertjes en de peper

Strooi de kappertjes en peper over het brood

5
Done

Rasp de Gran Pardano

Rasp de Gran Pardano boven het brood.

vega-en-wijn

buffalo mozzarella salad
previous
Buffelmozzarella salade met courgettelinten en aardbeien
Cebada perlada con calabaza y pasas en salsa de tomate
next
Parelgort met pompoen en rozijnen in tomatensaus

Add Your Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.