0 0

Mango rijstepap met kokos en banaan

  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Deze heerlijke friszoete rijstepap is een heerlijk ontbijt, maar ook lekker als toetje.

Steps

1
Done

Doe de amandelmelk, de kokosbloesemsuiker, kaneel en de sushirijst in een pan. Rasp de schil van de limoen. Doe deze erbij en knijp het sap van de limoen boven de pan uit. Breng aan de kook. Blijf goed roeren en voeg het water erbij zodat de pap niet droogkookt. In ongeveer 15 - 20 minuten is de sushirijst gaar.

2
Done

Mix de helft van de mango en de kokosrasp in de blender. Als de sushirijst gaar is, mix dan de mangopulp door de pap. Doe de pap in twee schaaltjes. Doe er folie over en zet deze in de koelkast om af te koelen.

3
Done

Haal de schaaltjes uit de koelkast. Snijd de banaan in schijfjes en verdeel de banaan en de rest van de mango er over.

Eet smakelijk!

Marieke

previous
Ash reshte: een beroemd traditioneel Iraanse noodle soep
next
Banaan blauwe bes milkshake

Add Your Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.