0 0

Mediterrane couscous salade

  • 15 minuten
  • Serves 6
  • Easy

Ingredients

Directions

Couscous is een gerecht van gaar gestoomde korrels van tarwemeel. Couscous bevat vezels en belangrijke vitamines, mineralen en voedingsstoffen. Super gezond dus en lekker! Deze mediterrane couscoussalade is prima te eten als lunch of als maaltijdsalade.

Steps

1
Done
12 minuten

Breng het water aan de kook en voed de bouillinblok toe en 1 eetlepel olie toe aan het water.
Haal de pan van het vuur en doe de couscous in het water. Je laat de couscous dus niet op het vuur koken! Doe de deksel op de pan en laat de couscous staan totdat het water is opgenomen. Dit duurt ongeveer 7-10 minuten.

2
Done
5 minuten

Snij de noten in stukjes. Snijd de komkommer, de paprika en de olijven en stukjes. Doe de noten, komkommer, de paprika, de olijven en de ras-el-hanout door de couscous en schep deze er door heen.

Eet smakelijk!

Marieke

previous
Gevulde bolcourgette met basmatirijst en vegan gehakt
next
Kikkererwten pannenkoeken met tempeh spinazie vulling

Add Your Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.