0 0

Oosterse groente ratatouille

  • 70 minuten
  • Easy

Ingredients

Directions

Een recept van onze gastblogger: Michelle Rauwoens. Zo kook ik het liefst: simpel, eerlijk en helemaal vegan. De groentes laten karameliseren met wat olijfolie en honing.   Kruiden met zwarte peper en zeezout. De oven doet al het werk. Na 60 minuten op 180 graden de groenten verdelen op een bord  en besprenkelen met chiazaad en kurkuma. Heerlijk!

Steps

1
Done
10 minuten

Snijden

Verwarm de over op 180 graden. Snijd alle groenten en de zoete aardappel en leg deze op bakpapier. Besprenkel de groentes met de olijfolie en honing en kruidt met zwarte peper en zeezout.

2
Done
60 minuten

Bakken

Laat de groentes karameliseren en in 60 minuten op 180 graden gaar worden.

3
Done

Opmaken

Verdeel de groentes op een bord en besprenkel met chiazaad en kurkuma.

Michelle Rauwoens

Ik ben een foodblogger uit Peer in Belgie. Waarom ben ik gaan foodbloggen? Vooreerst is er die permanente drang om bij te leren. Het willen ontdekken, exploreren, en vooral blijven groeien op zowel culinair vlak als op persoonlijk vlak. Ik smijt me dus maar in een avontuur, op doorreis naar een culinaire zoektocht. Wie weet waar het me naartoe brengt, spannend toch? Steeds weer je grenzen verleggen, daar gaat het om. En verder nog gewoon omdat ik het graag wil en er plezier aan wil beleven. Dus bij deze, voilà, "be my guest, follow me, or not".

previous
Ramen met sperziebonen en tempeh
next
Falafel met tzatziki op een bed van aubergine, rucola en linzen

Add Your Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.