• Home
  • lunch
  • Oosterse lunch met aspergebroccoli en gemengde noten
0 0

Oosterse lunch met aspergebroccoli en gemengde noten

  • Serves 1
  • Easy

Ingredients

Directions

Heerlijke lunch vol met vitaminen en eiwitten. En als basis een bijzondere groente: aspergebrocolli. Aspergebroccoli is het slanke zusje van de broccoli. De smaak is iets milder en zoeter en doet een beetje denken aan groene asperges. Aspergebroccoli is een kruising van broccoli en kailan (Chinese stengelkool) en wordt veel gebruikt in de Aziatische keuken.

 

Steps

1
Done
3 minuten

Breng water aan de kook, snijd aspergebroccoli in blancheer totdat ze beetgaar zijn.

2
Done
1 minuut

Pak een koekenpan en rooster de noten totdat deze lichtbruin zijn.

3
Done
3 minuten

Pak een wokpan en doe de olijfolie er in. Bak de aspergebroccoli, de oesterzwammen en de paprika en doe de tamari erbij. Doe de noten erop het laatst bij.

4
Done

Pak een mooie kom. Doe de aspergebroccoli noten mix er in. Doe de tauge en de rucola er over heen en mix even door elkaar.

Eet smakelijk!

Marieke

previous
Vegan bloemkoolcurry
next
Carrot cake

Add Your Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.