0 0

Pikante wrappizza

Cuisine:
    • Medium

    Ingredients

    Directions

    Heerlijke wrappizza voor als lunch in het weekend. Maar ook lekker als snack bij de borrel. Deze versie is meer Mexicaans getint, maar natuurlijk kun je ook lekker richting mediterraans gaan door andere kruiden te gebruiken in de tomatenpasta. Lekker, gezond en slechts 300 calorieën. Enjoy!

    Steps

    1
    Done
    10 minuten

    Snijden

    Snijd de paprika, olijven, courgette, champignons en sjalot en dunne plakjes. Chop de peterselie grof.

    2
    Done
    2 minuten

    Tomatenpasta maken

    Mix de chilivlokken, tomatenpuree, ketchup en de tex-mex kruiden in een kommetje. Pak 2 wraps en verdeel de tomatenpasta over de wraps.

    3
    Done
    2 minuten

    Opmaken van pizza

    Verdeel paprika, olijven, courgette, champignons en sjalot over de 2 pizza's

    4
    Done
    10 minuten

    Bak de pizza in de oven

    Verwarm de oven voor op 200 graden. Als de oven warm is bak de pizza's dan af in 10 minuten.

    5
    Done
    1 minuut

    Garneren

    Garneer de pizza's met de edelgistvlokken, brocolli- en rodekoolkiemen, kappertjes en de peterselie.

    vega-en-wijn

    previous
    Tex-mex salade met zoete aardappel
    truffel-polenta-wortel-pastinaak
    next
    Geroosterde truffelpolenta met geroosterde pastinaak en wortel

    Add Your Comment

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.