• Home
  • diner
  • Pompoen risotto en paprika tomaatsalade
0 0

Pompoen risotto en paprika tomaatsalade

  • 30 minuten
  • Serves 2
  • Medium

Ingredients

Directions

Het is winter en tijd voor winterkost. En deze pompoen risotto does the trick. Compleet vegan en lekker fris door de salade. Try it! You’ll like it 🙂

Steps

1
Done

Risotto maken

Schil de pompoen en snij is kleine stukjes
Ui snijden en samen met de pompoen en de olijfolie 3 minuten aanfruiten.
Risotto en de tijm erbij, er doorheen roeren en 1 minuut aanfruiten.
Water in stapjes erbij met de bouillonblokken. Blijven roeren en steeds wat water erbij doen tot al het water op is. Test of de risotto en de pompoen gaar is. Dit duurt ongeveer 20 tot 25 minuten.
Roer de kokosmelk er door heen zodra de risotto en pompoen gaar zijn.

2
Done

Salade maken

De salade kun je maken tijdens het maken van de risotto. Snij de trostomaat en de oranje en gele puntpaprika in stukjes. Doe alles in een kom. Snij de spinazie in stukjes en voeg toe. Roer de citroen olijfolie er door heen.

Marieke

bietjes-rucola-salade
previous
Bietjes en rucola salade
havermoutpap-appels-peer-moerbeien
next
Havermoutpap met appel, peer en moerbeien

Add Your Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.