0 0

Ramen met sperziebonen en tempeh

  • 20 minuten
  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Deze versie op een ramen (Japanse noedelsoep) is prima te eten als maaltijdsoep. Slechts 470 kilocalorien en maar 11 gram vet. Je kunt de soep naar eigen inzicht spicy maken door er rode pepers aan toe te voegen of op het eind sambal er door heen te roeren.

Steps

1
Done
15 minuten

Doe het water in een pan met een dikke bodem. Voeg de bouillonblok toe en breng aan de kook. Snijd de sperziebonen, de champignons en de puntpaprika en doe deze al de pan. Als het water aan de kook is voeg dan de rijstnoedels, de misopasta en de tempeh toe. Laat deze 5 minuten meekoken.

2
Done
5 minuten

Snijd de bosui en de verse koriander. Verdeel de soep over 2 kommen en verdeel de bosui, de tauge en de verse koriander er over heen. Besprenkel de soep met de sesamolie.

Eet smakelijk!

Marieke

previous
Courgettes snijbiet bowl met appeldressing
next
Oosterse groente ratatouille

Add Your Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.