• Home
  • diner
  • Spaghetti met geroosterde bloemkool en tofu
0 0

Spaghetti met geroosterde bloemkool en tofu

  • 47 minuten
  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Het recept van vandaag van onze gastblogger Sophia uit Toronto, Canada: Easy spaghetti met geroosterde bloemkool en tofu. Dus ze heeft wat spiraalvormige courgette toegevoegd voor extra groen. En het bleek heerlijk te zijn. Ik hoop dat je geniet van dit recept en laat me weten wat je ervan vindt.

Steps

1
Done
25 minuten

Meng de blokjes gesneden tofu met gehakte bloemkool in een grote mengkom met kruiden. Zet het 25 minuten in de oven voor 175 graden Celsius.

2
Done
10 minuten

Kook de spaghetti in een middelgrote pan volgens de instructies op de verpakking.

3
Done
10 minuten

In een koekenpan van middelmatige grootte. Roerbak ui, knoflook, jalapeno 3-5 minuten op matig vuur. Spaghettisaus, basilicum, oregano, laurier, zout toevoegen. Meng goed. Dek het deksel gedurende 10 minuten af met een laag vuur.

4
Done
2 minuten

Voeg gekookte pasta toe, goed roeren. Voeg zoodles toe, meng goed. Voeg geroosterde bloemkool en tofu toe. Meng alles gelijkmatig.

Klaar om te serveren.

Sophia

Hi everyone. My name is Sophia. I am from Toronto, Canada. Cooking has always been my passion. I love expressing my creativity through cooking. I decided to switch to a vegan diet last summer. It has been the best decision I have ever made. It changed my life for the better in countless ways. I feel stronger, more connected, it also has allowed me to be more creative in the kitchen. I want to share my recipes with all of you. Food is love. Spread the love!

previous
Banoffee taartje met banaan, dadels en sojayoghurt
next
Vegan vanille donuts

Add Your Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.