0 0

Summer watermelon mocktail

  • 4 minuten
  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Het is de afgelopen week ruim boven de 30 graden geweest en de zomer is nog lang niet op zijn eind. Tijd dus voor wat verkoeling met deze heerlijke Summer watermelon mocktail!

Steps

1
Done
4 minuten

Doe alle ingrediënten in de blender en mix alles goed met elkaar. Pak twee mooie borrelglazen en vul deze met een handje ijsklontjes. Schenk de watermeloen mocktail in de glazen en maak het af met een schijfje limoen en een takje verse munt.

Ellen

Ik zal me even kort voorstellen. Mijn naam is Ellen en ik schrijf naast deze gastblog ook voor mijn eigen blog: 'Morning Rituals by Ellen'. Ik hou van koffie, ontbijten (het is mijn favoriete maaltijd van de dag), reizen, natuur, lezen, het creëren van (gezonde) recepten, schrijven en natuurlijk hou ik van de ochtend! Daarom ben ik mijn blog over morning rituals begonnen. Daarnaast vind ik het ook leuk om een dagje eropuit te gaan en nieuwe eetplekjes en koffietentjes te ontdekken. Vooral het concept ‘all-day breakfast’ spreekt mij erg aan. Ik woon in Hoorn (NH), maar ik werk in Amsterdam in een gezondheidswinkel met een juicebar. Ik vind voeding en gezondheid heel interessant, maar ik ben ook niet perse een health freak.  Wel ben ik bewust bezig met eten en vind ik het ook leuk om te experimenteren met verschillende "trends" als glutenvrij, vegetarisch, veganistisch en sommige "superfoods". Daarnaast geniet ik ook graag van een stukje taart of pizza. Ik hoop met mijn recepten jullie te inspireren en te laten genieten van heerlijk eten!

previous
Salade van buffel mozzarella, grote kappertjes, romatomaten en pecannoten
next
Sweet chili salad bowl

Add Your Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.