0 0

Taco’s met chili sin carne

  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Een gerecht van onze gastblogger Manuela: Taco’s met chili sin carne. Heerlijk vegan, voedzaam en lekker voor in de winter.

Steps

1
Done

Snijd de rode uien fijn en fruit ze in de olijfolie. Snijd de paprika in stukjes en doe ze in de pan erbij. Pers de knoflook en voeg deze toe. Voeg na 5 minuten de mais, bonen, roma tomaten en ananas er aan toe.
Maak het blok tomaten open en voeg de blokjes, de tomatenpuree en het water erbij en roer alles goed door elkaar. Laat het geheel 5 a 10 minuten op een laag vuur sudderen, tot een deel van het vocht is verdampt

2
Done

Verwarm de taco's in de oven op 180 graden voor een paar minuten en vul deze met de met de bonensaus. Garneer de taco's met de rucola. Serveer 2 taco's per persoon.

Eet smakelijk!

Manuela

Ik kook graag met verse producten. Elke dag eet ik wat anders en ik probeer graag nieuwe gerechten uit.

previous
Banaan blauwe bes milkshake
next
Banoffee taartje met banaan, dadels en sojayoghurt

Add Your Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.