0 0

Vegan bietentaart met rode ui

  • 60 minuten
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Superlekker en vullend: rode bieten en rode ui is een heerlijke combinatie!

Steps

1
Done
5 minuten

Verwarm de oven op 180 graden. Pak een springvorm van 30 cm en bekleed de bodem met bakpapier. smeer de zijkanten in met olijfolie. Bekleed de springvorm met de bladerdeeg.

2
Done
5 minuten

Laat de bieten uitlekken in een vergiet en rasp ze. Snij de uien en de jeezini in blokjes en meng alles door elkaar en breng op smaak met zout en peper

3
Done
2 minuten

Klop de room en de tijm door elkaar.

4
Done
45 minuten

doe het bietenmengsel in de springvorm en giet de room er over heen. bak de taart in 45 minutenn gaar.

eet smakelijk!

Maarten

previous
Pittige hummus
next
Eiwitrijke chocoladehaverkoekjes

Add Your Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.