• Home
  • diner
  • Vegan salami pizza met groene salade
0 0

Vegan salami pizza met groene salade

  • 20 minuten
  • Serves 1
  • Easy

Ingredients

Directions

Een recept van onze gastblogger Maatje van Broeckhuysen. Meer pizza! Omdat je tijdens de examens je nooit genoeg pizza kan hebben. Ik wil echter nog het gevoel hebben dat ik mijn lichaam en geest goed verzorg. Daarom een Magioni pizza met vegan salami van Ekoplazabio, cherry tomaten, zeekraal, spinazie en truffelolie. Geserveerd met een gemengde salade,  cherry tomaten, zeekraal, komkommer en een dille mosterd dressing.

Steps

1
Done
20 minuten

Pizza maken

Voorverwarm de oven op 180 graden. Mix de italiaanse kruiden door de tomatenpasta. Smeer de tomatenpasta over de pizzabodem. Snijd de spinazie, de helft van de cherrytomaten en de vegetarische salami en beleg deze op de pizzabodem, samen met de helft van de zeekraal. Zet in de oven en laat 10 minuten bakken. Besprenkel de pizza met de truffelolie.

2
Done
10 minuten

Salade maken

Snijd de komkommer en de rest van de cherry tomaten. Mix deze door de gemengde sla melange. Voeg de sprouts, en de rest van de zeekraal en de koriander toe. Voeg de dille mosterd saus en het chili zout toe. Hussel door elkaar.

Eet smakelijk!

Maatje van Broeckhuysen

Ik zal mezelf eens voorstellen, ik ben Maatje van Broeckhuysen. Ook wel bekend onder mijn blognaam Freshdelishlifestyle. Ik ben momenteel een 22-jarige student aan de HAN, 2e jaar Food & Business. Ik ben al een tijdje aan het bloggen, voornamelijk gericht op het maken van heerlijke recepten. Van jongs af aan sta ik al graag in de keuken te bakken of koken. Hoewel ik dol ben op koken, wil ik niet dat het een fulltime bezigheid is. Ik heb een tijdje een eigen chocolaterie gehad maar wilde daarna toch graag een passende opleiding volgen. Er zijn nog veel meer leuke dingen in de wereld! De combinatie van mijn passie voor koken, honger om de wereld te verkennen en een positieve levenshouding uitstralen heeft geleid tot het beginnen van bloggen om zo met de wereld in contact te komen. Ik ben zelf niet vegetariër of veganist op dit moment. Wel voor bijna 10 jaar geweest maar ik ben nu flexitariër. Ik vindt het belangrijk de aarde in zijn waarde te houden zodat iedereen er nog jarenlang gebruik van kan maken. Op dit moment wil ik graag een professioneel influencer en promoter worden van verantwoorde en gezonde producten die ons lichaam en de aarde op een positieve manier beïnvloeden. Door te schrijven over mijn persoonlijke ervaringen als student, blogger, foodie en fotograaf laat ik iedereen graag een kijkje nemen in mijn leven. Deze inspiratie die ik opdoe deel ik graag, mijn grote wens is dat ik dit ooit kan doen op internationale schaal als ik ‘volwassen’ ben! Als je benieuwd bent naar de rest van mijn heerlijke recepten check dan snel mijn facebook site en volg me op instagram voor een dagelijkse portie verse, verantwoorde inspiratie .

previous
Romanesco soep met smoked paprika
next
Gevulde bolcourgette met basmatirijst en vegan gehakt

Add Your Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.